sunlite aardappelen

Home / Nieuws / Uniek in Nederland: Sunlite, aardappelen met nóg minder calorieën

Uniek in Nederland: Sunlite, aardappelen met nóg minder calorieën

Nog maar net geïntroduceerd: Sunlite aardappelen. Verpakt door Vanka. Uniek verkrijgbaar bij Agrimarkt, Coop, DEEN, Hoogvliet supermarkten, MCD en bij Vomar Voordeelmarkten. Winkelformules die er voor hebben gekozen het Sunlite-concept te omarmen. Sunlite past binnen de formules die zij voeren. Een puur natuurproduct van eerlijke Nederlandse bodem. Nóg minder calorieën, nóg gezonder, even lekker.

Sunlite aardappelen worden zorgvuldig geteeld in de Nederlandse Flevopolder

Sunlite aardappelen komen van de beste telers die met al hun kennis en passie de mooiste aardappelen leveren. Deze telers hebben hun bedrijf allemaal op de Flevolandse kleigronden die uitermate geschikt zijn om deze Sunlite aardappelen te telen. Het basismateriaal voor de 
teelt, de pootaardappelen, zijn van superieure kwaliteit en om aan de hoge verwachtingen te voldoen volgt na de oogst nog een officiële calorietest, om te bepalen of de partijen aardappelen inderdaad het maximale van 58 kcal per 100 gram hebben. Pas dan mogen de aardappelen in de Sunlite verpakking hun weg vervolgen, via Vanka naar de winkels.

Sunlite aardappelen zijn 100% natuurlijk en bevatten met zekerheid minder calorieën dan de ‘gewone’ aardappel. Sunlite aardappelen hebben een mooie uitstraling, een unieke, gelijkmatige vorm en een heldere schilkleur. Voor meer informatie www.sunlite-potatoes.nl

In het buitenland al een succes!

De Verenigde Staten was het eerste land waar Sunlite in de supermarkten werd verkocht en met succes! Geen land ter wereld is zoveel bezig met gezonde voeding als de Verenigde Staten. Sunlite is daar dan ook met veel enthousiasme ontvangen en is opgenomen in vele, gerenommeerde diëten. Ook in Spanje, Italië en op Cyprus heeft men al kennis gemaakt met de daar lokaal geteelde Sunlite aardappelen.