verpakkingen

Home / Verkoop / verpakkingen

Verpakkingen voor zichtbare kwaliteit

Vanka besteedt veel zorg aan de verpakkingen van uw aardappelen. In de eerste plaats met oog voor het milieu. Dagelijks wordt gezocht naar de meest milieuvriendelijke materialen en drukinkten en zorgvuldig wordt gelet op de meest milieuvriendelijke productie van de folies en andere verpakkingsmaterialen.

In de tweede plaats laten wij graag zien wat wij bieden: kwaliteit. Daarom werken wij graag met verpakkingen die kwaliteit uitstralen en de kwaliteit van de aardappelen laten zien. Op een opvallende wijze wordt daarom gewerkt met de transparantie van de gebruikte materialen zodat de versheid en kwaliteit werkelijk uit die verpakkingen spatten.

Speciale verpakkingen tonen de culinaire waarde

Uniek geteelde rassen, met name uit Frankrijk, hét land waar culinair met echte hoofdletters wordt geschreven, verpakken wij in compacte zakjes van een pondje tot en met 1,5 kilo. Het zijn die speciale aardappelrassen waarmee het genieten is van extra culinaire momenten en waarmee gasten extra verrast worden. Wij ontwikkelen die verpakkingen zodanig dat zij de fijne sortering, de blanke uitstraling en de volle smaak van de aardappelen onderstrepen.

Assortiment:
0,5 kg kriel magnetron geschikt
0,75 kg kriel
1,0 kg vastkokend
1,0 kg vrij vastkokend
1,0 kg kruimig
1,0 kg zeer kruimig
1,0 kg asperge aardappel
1,5 kg vastkokend
1,5 kg vrij vastkokend
1,5 kg kruimig

Dagelijks vers verpakte aardappelen

Vanka is al bijna 75 jaar specialist als het gaat om dagelijks vers verpakte aardappelen op tafel te zetten. Het verpakken van bulkvoorraden tot handzame verpakkingen voor thuis zit in ons bloed. Rassen als Nicola, Bildtstar en de Eigenheimer leveren wij in verpakkingen van 1,5 tot en met 25 kg.

Assortiment:
1,5 kg
2,0 kg
2,5 kg
3,0 kg
4,0 kg
5,0 kg
6,0 kg
10 kg
25 kg